Le passionné

Een mooie alliantie voor een verhaal met passie. De Victoria ananas heeft beslist te paren met de passievrucht of maracuja uit Vietnam, voor een zoet en verrassend aromatisch palet. Deze rum is op het eerste gezicht zoet, maar onthult vervolgens een beetje zure noot die alleen passievrucht kan brengen.

Op de neus: Zachter en discreter dan "Ananas", de finesse van de passie vermengt zich met de zoetheid van de ananas. Intense neus op de frisheid, groene mango en carambola. Om af te ronden, de Willems peer embleert het glas en zorgt ervoor dat we meer willen.

In de mond: Eerste mond zacht, rond en warm. De lichte zuurgraad van de passie brengt een vrolijke en luchtige dimensie. Noten van ananas, groene mango en William peer maken plaats voor conference peer. De afdonk is openhartig, met een licht residu van vanille bourbon dat smaakt naar meer.

1 beoordeling voor Le passionné

  1. Steph K.

    Een topkwaliteit gearrangeerde rum voor iedereen... (geen toegevoegde suiker en neppe fruitaroma's) ...je kunt de rum proeven...en de echte smaak van de vruchten...in een perfecte balans................................een zeer mooie ontdekking.

Een beoordeling toevoegen

Ingrediënten: Guadeloupe-landbouwrum (74,2%), suikersiroop, Victoria-ananas (10,6%), passievrucht (3,6%).

30% vol / 70 cl

41.00 BTW incl. (exclusief verzendkosten van 6€) ! Levering alleen in België !