over ons
onze geschiedenis

Mijn eerste liefde was computers. Ik heb me er tien jaar aan gewijd.

Als autodidact, liefhebber van koken en oenologie, ben ik enkele jaren geleden begonnen met het maken van gearrangeerde rums tijdens feestjes die ik met mijn vrienden en familie organiseerde.
In die tijd begon ik een aantal van mijn recepten te testen en te ontwikkelen, met wisselend succes, en het plezier dat ik aan deze hobby beleefde veranderde al snel in een echte passie.

Ik heb mijn kennis in keuken, oenologie en de creatie van gearrangeerde rums bijschaven om mijn vaardigheden te perfectioneren. En geleidelijk ontstond het idee om er mijn beroep van te maken.

En er was een toevalstreffer voor nodig om alles samen te laten komen en het Rhumantic-avontuur geboren te laten worden.

Met de hulp van mijn vrouw, de eerste tester en een fan van mijn producten, is het met liefde en passie dat ik u onze "Made In Belgium" gearrangeerde rums presenteer

Onze Filosofie

100% artisanale rums met uitzonderlijke vruchten en kruiden aanbieden.

Onze Toekomst

Verschillende en originele recepten blijven aanbieden die het hele jaar door beschikbaar zijn, maar ook volgens de seizoenen met beperkte edities.

Oprichter
Fabian Pierre

36 jaar oud, ambachtsman en schepper van gearrangeerde rums Rhumantic.