Van Guadeloupe tot Manneken Pis...

Een handgemaakte en 100% Belgische knowhow, een onnavolgbare smaak bij elke slok en heel weinig suiker, dat zijn onze beloften.

Rhumantic is een mix van passie en precisie werk om de perfecte balans te bereiken in al onze recepten.

Met trots nodigen wij u uit om het harmonieuze huwelijk te ontdekken van de zoetheid van onze vruchten, de delicatesse van onze kruiden en de krachtige charmesv van Guadeloupees agrarische rum.

Bij Rhumantic garanderen we u een rum zonder toevoegingen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen.

Echte chef-kokken, we staan urenlang in ons keuken, altijd op zoek naar de perfecte combinatie van verschillende smaken dat smelt je hart toch van weg en uw smaakpapillen doet tintelen.

Ons geheim? Een zorgvuldige selectie van uitzonderlijke producten, een zelfgemaakte biologische suikerstroop en een onophoudelijke zoektocht naar nieuwe melanges.

Onze gearomatiseerde rums, puur, in cocktails, getemperd of gekoeld: eenmaal geproefd, kan je nog moeilijk zonder!

Op zoek naar een dealer bij u in de buurt?
Ga naar onze "Waar te koop" pagina via de knop hieronder.
Ontdek "La fraise", ons trio van Belgische aardbeien met zwarte vanille uit Madagaskar.
Ontdek "La poire", ons recept met conference peer en geroosterde cacaobonen uit Madagaskar.
Ontdek "L'ananas", ons recept met l'ananas Victoria en Bourbon vanille. Gouden medaille op het Internationale Concours van Lyon 2021 en zilveren medaille op het Wereldconcours van Brussel 2021.
Ontdek "La mangue", ons mango en passievruchten recept.
Ontdek "Le passionné", ons recept met l'ananas Victoria en passievrucht. Winnaar van de gouden medaille op het Concours Mondial de Bruxelles 2020 en het Concours International de Lyon et de Francfort 2021.
Een Cocktail ?
Proef de "Rhumantic sour". Een van onze favoriete. Dit is het recept: Giet 5 cl Rhumantic naar keuze in een shaker, pers 1/4 limoen uit (of 2 cl sap), voeg 1,5 cl suikersiroop, 1 rauw eiwit en ijsblokjes toe. "Schud gedurende 20 seconden. Neem margaritaglazen, schenk de zoete drank in (zonder ijsblokjes) en geniet.
Aanstaande ...
Rhumantic blijft werken aan nieuwe recepten met fruit van hier en uit de hele wereld. Ons beleid is vooral gericht op het werken met hoogwaardige producten. Wij bieden je recepten aan die het hele jaar door beschikbaar zijn, maar ook volgens de seizoenen met beperkte oplages. Tot ziens!
Onze ecologische betrokkenheid
Wees u ervan bewust dat we rekening houden met onze dierbare planeet en dat onze leveringsverpakkingen voor 100% gemaakt zijn van hernieuwbare en recycleerbare grondstoffen, en dat onze sticker geen plastic bevat.
Vorige
Volgende
Abonneer u op onze nieuwsbrief
en als eerste op de hoogte te zijn van onze interessante aanbiedingen en nieuwe producten

Gemaakt in België

100% Belgische knowhow en vakmanschap met hoogwaardige producten.

Levering aan huis in heel België.
Beveiligde betaling
Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid, consumeer met mate.